Referencer

“Kun positivt herfra ️ jeg har indtil videre fået to behandlinger og mine nakkesmerter(efter trafikuheld for 4 år siden) er blevet meget bedre. Jeg har ellers fået ugentlig behandlinger, af flere forskellige slags siden, og intet har hjulpet så godt som kst her kan kun anbefales.”

Maria Dehn
Jelling

“Når man kommer til behandling hos dig, føler man sig altid så velkommen! Du er klar, fokuseret og viser oprigtigt interesse i en, samt får en til at falde til ro måtte man være anspændt. Behandlingen er både blid, effektiv, beroligende og du observerer hvad man har behov for. Det er dejlig afstressende. Glad, afspændt og smidig forlader jeg dig med ønske om hvorfor behandlingen ikke liiiige kunne vare en halv time mere.”

Annelies Vingborg
Bording

“Jeg fik anbefalet kst i Jelling af en ven da jeg havde lavet en forkert bevægelse så jeg fik ondt i ryggen. Bookede en tid og var positivt overrasket, det gjorde ikke ondt og var en afslappet oplevelse med effekt. I afslappende omgivelser Efter 2 gange var jeg fit for fight igen.
Kommer forbi når min ryg eller lænd giver problemer. Og det er ofte nok med en behandling for mig.
Jeg vil varmt anbefale kst Jelling. Det har virkelig været en øjenåbner for mig”

Morten Hjorth Christensen
Strib

“Under min tid som gymnast døjede jeg meget med smerter i ryggen. Smerterne blev til sidst så slemme at jeg knapt nok kunne fortsætte med at dyrke gymnastik, så det var med stor skepsis og pessimisme at jeg lod mig overtale til at undergå behandling hos KST Jelling, men efter én behandling var alle smerter totalt væk i flere måneder ad gangen, 3-4 behandlinger senere og jeg har slet ikke mærket noget til min ryg siden!”

Andreas Jensen
Ålborg

“Jeg har en iskiasnerve der ca hver 2-3 pr år sætter sig fast. Det gør skide ondt. Men efter først besøg hos KST er det stort set væk. Og efter andet besøg er jeg som født på ny. Det bedste er, at det ikke gør ondt som ved en kiropraktor. Jeg kan varmt anbefale Anne Marie.”

Frits Lykke
Jelling

“Kraniosakral terapi er både virkeligt dejligt og næsten et vidundermiddel når den gives af Annemarie. Vi er en familie med to store børn, og vi har alle fire haft glæde af Annemaries evner i de seneste 5-6 år. Hun løsner spændinger og fastlåste muskler/led og hun retter kroppen op.
Vi kan alle fire på det varmeste anbefale Annemarie”

Charlotte Pedersen
Egtved